perjantai 14. helmikuuta 2014

Valentines day dinner & dessert para mi guapa novia!

Hola! Alaston kokki kiittää ja kuittaa Epsanjasta!

Tänään huitasin aikas mukavan dinnerin päivänsankarille eli parhaalle ystävälleni ja elämänkumppanilleni.
Ateria koostui : Tonnikalapiffeistä, kukkakaalibrokkolimuusista, herneistä ja fenkolista.

Aluksi vesi kiehumaan ja kukkakaalit sinne muhimaan. Tonnikala pöydälle lussuuntumaan ja mausteet pintaan (pippuri ja suola)
Tämän jälkeen pannu tulille, jonne viskataan herneet ja fenkoli.
Kaali kun on kiehunut vartin niin ei muutakon vedet veke, öljyä sekaan ja vähän suolaa/pippuria ja muusiksi koko homma.
Tässä vaiheessa toinen pannu tulille tulikuumalle. Tonnikalat tulikuumalle pannulle öljyn kanssa juhlimaan (noin 1min per puoli) ja sitten vaan vadille. Tunan päälle pestoöljyseos ja pinjansiemeniä.
Nauttikaa.










Jälkkäriksi duunasin protskujuustokakun (1000kcal 150g prode,50hiilari,15g rasva)~~
400g tuorejuustoo (niin vähä rasvasta kuin mahd)
250g rasvaton maitorahka
6munan valkuaista
60g suklaaheraprotskujauhoa
steviaa ja sitruunaa.


Kaikki vaa sekasin ja vatiin ja uuniin. 150c 45min. Koristele mansikoilla ja liivatteella ;)

Kokki noudattaa "kivikauden diettiä" joten ei kakkua minulle! Adios!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti